Me Pestes Oy:ssä haluamme ratkaista asiakkaidemme tuholaisongelmat tehokkaasti ja täsmällisesti. Siksi avun toimittaminen sovitusti on meille tärkeää. Myös ajallaan toimitettu raportointi on osa torjuntaa ja tuholaisongelmien ennaltaehkäisyä.
Lisää toiminnastamme 
www.pestes.fi

Pekka Vuorinen

Olen työskennellyt tuhoeläinalalla yli 16 vuotta, pääasiassa asiakaspinnassa palveluita myyden ja kehittäen. Olen rakentanut ja kehittänyt palveluita elintarvikepuolen alkutuottajille, teollisuudelle, jakelulle sekä kauppaketjuille. Olen ollut rakentamassa myös huoneisto- ja kiinteistöpuolen tuhoeläinpalveluita.

Tulemme kehittämään palveluitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa niin, että ne täyttävät kansainväliset laatuvaatimukset ja alaa koskevat säännökset ja lait. Selkeä, luotettava ja täsmällinen palvelu ovat toimintamme kivijalka ja perusta. 

Mikko Korhonen

Olen työskennellyt alalla yli 15 vuotta, tehden lähes kaikkea mitä tuhoeläinalan torjuntapuolella voi tehdä, aina jyrsijä-, torakka-, ja ludetorjunnoista sokeritoukkiin ja muurahaisiin. 

Olen ollut asentamassa ja kehittämässä lintuestoja sekä niiden asennustapoja. Myös työturvallisuus ja oikeat työtavat ovat minulle tärkeitä, jotta kaikki voivat hyvin. 

Torjuntapalveluidemme lisäksi neuvomme mielellämme miten ennaltaehkäistä tuholaisongelmia, älä siis epäröi ottaa yhteyttä. 

Outi Saarela

Olen toiminut tilitoimistoyrittäjänä vuodesta 1991. Vastaan Pestes Oy:n maksuliikenteestä, laskutuksesta, kirjanpidosta, palkoista, verotuksesta ja muista taloushallinnon töistä. www.tilipalvelusaarela.com

Anu Flinck

Olen työskennellyt kohta 16 vuotta graafisen suunnittelun ja taiton tehtävissä, nykyisin yrittäjänä, pääasiassa printtimedian puolella. Vastaan Pestes Oy:n yritysilmeestä ja markkinointimateriaaleista. Päivitän myös nettisivuja ja jatkossa yrityksen kuulumisia myös sosiaalisen median kanaviin.

Ota yhteyttä!
Kysyminen ei maksa eikä velvoita tilaamaan.